RK Comunicació

Serveis de comunicació i Community Management a Osona

Un any de RK Comunicació

Deixa un comentari

Aquest 1 de setembre fa exactament un any que iniciàvem la nostra particular aventura amb RK Comunicació. Ho fèiem amb moltes ganes i il·lusió, vistes les necessitats de comunicació que havíem detectat entre les empreses i entitats d’Osona i també de fora la comarca, però també amb el temor de qui comença un nou camí en un context de crisi econòmica i no sap cap on es pot encaminar.

gracies 1 anyEls dies, les setmanes, els mesos han anat passant i, un any després, podem dir que estem molt satisfets del pas fet. En aquest període hem pogut assessorar i donar un cop de mà en les necessitats de comunicació, màrqueting i internet d’una cada vegada més extensa llista de #amicsRK, que en aquests moments integren 9d9, Raquel Sala Perfumeries, Pàdel Osona, Òptica Suprem, Associació Mirades, Club Patí Voltregà, Iagoalaiaga i els detectius salvatges, Eva Cao-Esdeveniments i Indoor Pàdel Bages.

Gràcies a tots ells, hem pogut desenvolupar les nostres idees per donar difusió als seus respectius projectes i, alhora, hem pogut aprendre nous conceptes i noves realitats d’un camp, el de la comunicació digital, que està en canvi constant. I les expectatives de futur són bones. No només per les previsions optimistes sobre la professió de Community Manager a Osona que feia recentment l’Ajuntament de Manlleu (veure el nostre últim post aquí), sinó també perquè tenim futures col·laboracions en camí. De moment, no us podem donar més detalls però ja us anirem informant…

Moltes gràcies a tots els que ens heu acompanyat durant aquest any, també a través de les xarxes socials, i esperem que seguiu al nostre costat per molt temps més!

Autor: RK Comunicació

Empresa de la comarca d'Osona que ofereix serveis de comunicació corporativa i Community Management per a empreses, entitats i institucions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s