RK Comunicació

Serveis de comunicació i Community Management a Osona

Bones Festes!!!

Deixa un comentari

Arriben dates assenyalades i des de RK Comunicació us volem desitjar que sigueu molt feliços, no només aquests dies sinó la resta de l’any. Bé, la felicitació no la fem directament nosaltres sinó que ve de la mà dels #amicsRK, aquell conjunt d’empreses i entitats amb qui col·laborem oferint-los el nostre coneixement i experiència en el camp de la comunicació empresarial i el Community Management.

Tots ells us desitgen que passeu unes Bones Festes i que tingueu un Bon Any 2015, a través de les felicitacions que hem ideat i dissenyat des de RK Comunicació per difondre-les entre els seus clients i col·laboradors. Podeu veure concretament els materials editats per a Raquel Sala Perfumeries, Fina Rovira, Mobles Recarens i Òptica Suprem.

Salut i comunicació!!

felicitacio

Autor: RK Comunicació

Empresa de la comarca d'Osona que ofereix serveis de comunicació corporativa i Community Management per a empreses, entitats i institucions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s