RK Comunicació

Serveis de comunicació i Community Management a Osona

El plaer de la feina ben feta

Deixa un comentari

A Internet, com en molts dels aspectes de la vida, la feina ben feta sol tenir la seva recompensa. I en la gestió dels perfils socials, també. Estem parlant, per exemple, de la feina que fem des de RK Comunicació per difondre la imatge digital de Raquel Sala Perfumeries, cadena especialitzada en la venda de productes de perfumeria, cosmètica, maquillatge i complements que disposa de set botigues a les comarques d’Osona i el Ripollès.

Recentment, la pàgina de Facebook de l’empresa ha arribat als 1.000 seguidors, una xifra gens menyspreable i que suposa un treball de mesos al darrere. I us preguntareu: com s’aconsegueix arribar aquesta xifra? Doncs us donem alguns consells per assolir resultats satisfactoris en la gestió del dia a dia dels de canals socials.

. Planificant: és b1390650_420572871455659_3530978635872061222_nàsic elaborar un calendari de publicacions que ens permeti treballar amb la màxima professionalitat i oferint informació de forma periòdica.

. Elaborant un discurs i una imatge adequada: hem de cuidar el disseny del nostre canal, així com la manera com presentem les publicacions, ja que ha d’anar en consonància amb la imatge de la marca que volem difondre.

. Oferint informació útil i variada: no ens hem de limitar a parlar dels productes o serveis que té l’empresa, sinó que hem d’aportar informació de valor del nostre sector.

. Difonent la pàgina en altres canals: si volem arribar al màxim de seguidors, la nostra pàgina de Facebook ha de ser visible en els altres canals socials i en els materials físics que s’elaborin.

. Interaccionant amb els seguidors: els nostres clients utilitzen les xarxes per estar en contacte amb nosaltres, fer-nos preguntes i resoldre dubtes; hem de ser hàbils per atendre’ls i donar-los respostes.

. Premiant la fidelització dels followers: no ens oblidem que els premis i els concursos són bones eines per recompensar la fidelitat dels seguidors a les xarxes.

Podeu trobar més informació de Raquel Sala Perfumeries a la web www.raquelsala.com o al seu canal de Twitter.

Autor: RK Comunicació

Empresa de la comarca d'Osona que ofereix serveis de comunicació corporativa i Community Management per a empreses, entitats i institucions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s