RK Comunicació

Serveis de comunicació i Community Management a Osona

La nostra feina, pas a pas

Deixa un comentari

Sovint parlem en aquest blog de treballs que fem per als #amicsRK en diferents àmbits de la comunicació i el màrqueting, però deixem de banda els mètodes que emprem per dur-los a terme. Avui és moment de fer-ho o almenys de donar una pinzellada perquè conegueu millor com es desenvolupa la nostra feina.

A RK Comunicació ens agrada dividir la nostra metodologia de treball en cinc fases:

1- Assessorar
Una primera reunió i el posterior anàlisi ens permet identificar les necessitats de l’empresa i assessorar-la sobre quines prioritats té en matèria comunicativa, sempre tenint en compte el pressupost i les peculiaritats del sector professional en què es troba.

agenda y calendario

2- Planificar
Una vegada establertes les prioritats, és moment de detallar les accions que cal dur a terme. Ho farem estipulant el calendari aproximat d’execució, així com els recursos humans i materials disponibles.

3- Idear
Arriba el moment més “artístic” de la nostra feina, en el qual posem en marxa la nostra maquinària creativa per trobar solucions originals adaptades a cada client i a cada moment: cal buscar imatges, crear textos, definir eslògans…

Ideas

4- Executar
Es tracta de plasmar les nostres idees en aquells formats que requereixi cada acció, ja sigui digital o físic. Per a fer-ho, comptem amb el suport de professionals del sector que ens ajuden a dissenyar, programar o imprimir.

5- Mesurar
L’acció no s’acaba fins que sabem realment quin impacte ha tingut entre el públic potencial a què ens dirigíem. Descobrirem si ha estat o no una bona acció, la qual cosa ens ajudarà a l’hora de planificar noves campanyes.

Autor: RK Comunicació

Empresa de la comarca d'Osona que ofereix serveis de comunicació corporativa i Community Management per a empreses, entitats i institucions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s