RK Comunicació

Serveis de comunicació i Community Management a Osona

La #formacióRK, al detall

Deixa un comentari

A RK ComunicformacioRKació som conscients que les necessitats comunicatives de les petites i mitjanes empreses moltes vegades no es corresponen amb els pressupostos, de manera que es fa complicat contractar una empresa o professional com nosaltres per desenvolupar les tasques relatives a la comunicació i màrqueting digital.

Són els mateixos treballadors, doncs, els que han de dur a terme aquesta feina, en moltes ocasions sense tenir-ne un coneixement complert. Per aquest motiu tenim entre la llista dels serveis que oferim la #formacióRK, a través de la qual dotem a empreses i entitats d’una sèrie d’eines per tal que puguin aprofitar elles mateixes el potencial d’Internet per al seu negoci. T’ho expliquem al detall:

Què

Oferim cursos de comunicacó digital per a empreses, entitats i particulars: gestió de xarxes socials, pàgines web, mailings…

Qui

A càrrec de l’Albert Recarens, periodista i comunicador especialista en comunicació empresarial i màrqueting digital.

Com

A través de classes particulars o en grup, i amb un sistema que prioritza l’aplicació pràctica per sobre de la teòrica.

Quan

Els nostres cursos s’adapten als horaris, necessitats i disponibilitat dels clients; si cal, ens desplacem a les seves oficines.

Per què

Perquè les empreses puguin aprofitar el potencial d’Internet i les xarxes socials per fer arribar el missatge als seus clients.

Et pots descarregar el document en PDF en aquest enllaç. Posa’t en contacte amb nosaltres a rkcomunicacio@gmail.com per a qualsevol consulta.

Autor: RK Comunicació

Empresa de la comarca d'Osona que ofereix serveis de comunicació corporativa i Community Management per a empreses, entitats i institucions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s