RK Comunicació

Serveis de comunicació i Community Management a Osona

Google My Business: ser-hi SÍ o SÍ

Deixa un comentari

Estar ben posicionat a Internet és vital en l’era de la informació digital. I el primer pas i inevitable és el Google My Business (El Meu Negoci Google). Per això, tots els #amicsRK hi són. Gairebé segur que més d’una vegada has sentit a parlar d’aquesta eina però potser no saps exactament en què consta. T’ho resumim en quatre apartats.

my business

Què ès?
És un servei gratuït de Google que et permet fer visible els negocis entre els seus clients. D’aquesta manera, tant si et busquen des de la cerca general de Google com a Google Maps, la teva empresa apareixerà com a destacada i amb les dades pertinents.

Quina informació inclou?
Pots introduir l’horari, la informació de contacte i altres detalls de l’empresa com ara pàgina web o enllaços a les xarxes socials. També pots afegir el logotip i fotografies del negoci perquè els visitants et puguin conèixer a nivell visual i fins i tot poder-hi fer un recorregut virtual. Darrerament ha incorporat també la possibilitat de penjar publicacions relacionades amb el negoci com ara ofertes o promocions i que són visibles al buscador.

Disposa d’estadístiques?
Sí, amb Google My Business seràs el primer en saber quan parlen de la teva empresa a través de les ressenyes i podràs respondre-hi com a propietari. Així mateix, disposaràs de dades per saber quants clics s’han fet al número de telèfon de l’empresa i quantes persones han consultat indicacions per arribar-hi o han visitat el lloc web.

Com et pots donar d’alta?
És senzill. Es tracta d’accedir a aquest enllaç, iniciar la sessió amb un compte i esbrinar si la teva empresa està ja present a Google o no (els robots del cercador donen d’alta els negocis de forma automàtica). Si no hi és, caldrà donar-se d’alta i si hi és, confirmar les dades existents. En ambdós casos, es sol·licitarà una verificació del negoci via correu postal o telefònica.

Que quedi clar que no tenim comissions de Google… 😉 Però considerem molt interessant donar-se d’alta d’aquest servei per no quedar-ne fora de joc. Qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a rkcomunicacio@gmail.com.

Autor: RK Comunicació

Empresa de la comarca d'Osona que ofereix serveis de comunicació corporativa i Community Management per a empreses, entitats i institucions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s