RK Comunicació

Serveis de comunicació i Community Management a Osona

Amb qui col·laborem

Us presentem els amics amb qui col·laborem actualment o hi hem col·laborat en el transcurs dels últims anys, oferint-los els nostres serveis de comunicació corporativa i Community Management. Són els #amicsRK.

Cactus Bags

Empresa de disseny, confecció i venda de bolsos i complements fets a mà que destaca per fer treballs personalitzats i respectuosos amb el medi ambient. Amb seu al municipi de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona) treballa per a tot l’Estat espanyol. Posem al seu abast tots els nostres coneixements per impulsar-ne la imatge digital des del seu perfil a Instagram.

Festival EnCanta

El Festival EnCanta és un festival de petit format de cantautores i cantautors que se celebra a Roda de Ter (Osona). Organitzat per l’Ajuntament del municipi, aquest any 2021 arriba a la seva quarta edició. Des de RK Comunicació ajudem a donar un missatge més professional a través de les seves xarxes socials: Instagram i Facebook. Coneix millor aquest festival a la web www.encanta.cat.

Representacions La Trona

Empresa de distribució de begudes i productes d’alimentació per als sectors professionals de l’hostaleria i el comerç i també a la venda per a particulars de més de 40 anys d’història posats al dia. Amb seu al municipi de les Masies de Voltregà, la seva zona d’influència engloba les comarques d’Osona, el Lluçanès, el Vallès Oriental, el Ripollès i la Cerdanya. Des del novembre de l’any 2020 disposen d’un espai de venda de proximitat directe al consumidor: La Trona Cash. Hem creat el seu projecte web www.latrona.cat i administrem les seves xarxes socials: Instagram i Facebook.

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Sant Antoni de Vilamajor és un municipi del Vallès Oriental, que forma part de la subcomarca del Baix Montseny. Té uns 6.100 habitants i una extensió de 13,7 quilòmetres quadrats, en els quals hi ha el nucli poblacional i diferents urbanitzacions (Can Miret, les Pungoles, Sant Julià d’Afou o la Freixaneda, enter d’altres). El seu Ajuntament vetlla per oferir una imatge professional a través de diferents canals de comunicació institucionals. Des de RK Comunicació editem el seu butlletí municipal -al qual hem donat un nou enfoc i una nova imatge des de maig de 2020- i ajudem a millorar la pàgina web i les xarxes socials.

Font TVT

Empresa amb seu a Manlleu, a la comarca d’Osona, que es dedica a la comercialització, reparació, adaptació i homologació de tot tipus de vehicles. Amb 27 anys d’experiència en el sector, són especialistes en vehicles industrials, camions i maquinària. Coneix-los millor a la seva pàgina web o a les xarxes que administrem des de RK Comunicació: Instagram i Facebook.

Teatrets d’Osona

Teatrets d’Osona és un projecte que apropa les programacions professionals dels teatres de Roda de Ter (Teatre Eliseu), Sant Hipòlit de Voltregà (Sala Petita d’Osona) i Tona (Sala La Canal). Creat l’any 2016, treballa amb l’objectiu de crear una programació amb caràcter propi i d’abast intermunicipal en la qual destaca la creació, la qualitat i la proximitat de la música i les arts escèniques. Pots trobar-ne més detalls a la seva web i a les xarxes socials: Instagram, Twitter i Facebook, eines que gestionem des de RK Comunicació.

Neteja Filtre Partícules

Servei de neteja de filtre de partícules i catalitzadors de vehicles, camions i maquinària a través d’un novedós sistema ràpid, eficaç i econòmic que permet tornar-los als paràmetres originals i recuperar el rendiment del vehicle. El servei compta amb l’experiència professional de Diesel Josep Vila, una empresa Tona (Barcelona) amb més de 20 anys de bagatge en el sector. Descobreix-los a la pàgina web que hem dissenyat a RK Comunicació.

Entitat Municipal Descentralitzada Sant Miquel de Balenyà

Sant Miquel de Balenyà està situat al sud-est de la comarca d’Osona, a la falda del Montseny, amb una població d’uns 1.300 habitants. Està inclòs dins el municipi de Seva, però té una dinàmica i una individualitat específica pròpia que li otorga el rang d’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). Això li permet tenir unes competències específiques com ara poder escollir un President i cinc regidors més, entre d’altres. A RK Comunicació treballem per millorar i unificar la seva imatge corporativa. Coneix-los millor a la seva pàgina web.

Cacharel Paraguas

1cacharel-paraguas

Marca de moda que comercialitza paraigües per a dona, home i juvenils. Innovació, disseny, qualitat i bon servei defineixen a aquesta firma que cada temporada desenvolupa una nova col·lecció per al mercat espanyol entre els quals hi ha paraigües llargs, plegables i de tipus “golf” unisex. A RK Comunicació administrem la seva imatge digital a Instagram i Facebook, i ajudem a dinamitzar la seva pàgina web i el seu projecte de venta on line.

Hotel Puig Francó

Exclusiu establiment situat a la urbanització Font Rubí, a Camprodon (Ripollès), per viure amb tots els sentits. Compta amb 18 habitacions dedicades als pilots més grans de l’esport del trial; l’spa i la zona esportiva completen l’oferta turística d’un hotel ubicat en un lloc privilegiat enmig de muntanyes. Compta també amb el Restaurant Mític, una de les millors experiències culinàries i sensorials dels Pirineus, i el Noassar Park, una zona de mil hectàrees per a la pràctica del trial. A RK Comunicació hi hem treballat millorant la seva imatge corporativa i actualment estem redefinint la seva pàgina web.

Esports Estel

logo estel

Botiga d’esports i moda de Vic. Són especialistes de running, futbol, hoquei patins i esquí. També tenen un ampli ventall de material esportiu de bàsquet, tennis i pàdel, així com calçat de carrer i roba de moda. Descobreix-ne més a la pàgina de Facebook i el perfil a Instagram que des de RK Comunicació hem ajudat a professionalitzar amb sessions de formació personalitzada.

Perruqueria Parés-Nogué

pares nogue

Perruqueria i centre d’estètica amb seu a Vic. Es tracta d’una perruqueria d’autor encapçalada per l’Eva Parés amb més de 20 anys d’experiència en una professió que viu amb passió. Coneix-la millor a les seves xarxes socials: perfil a Instagram i pàgina a Facebook, que des de RK Comunicació hem ajudat a impulsar a través de la #formacióRK.

7 Vetes

7 vetes

Taller amb seu a Vilamacolum (Alt Empordà) que ofereix serveis de tall i prototipatge de peces a través de fresadores, làsers de tall i impressores 3D. És una empresa jove, dinàmica i innovadora que respon a l’eslògan “fressant, tallant, imprimint i projectant idees”. Troba més informació a la seva pàgina web i al seu perfil d’Instagram, que administrem des de RK Comunicació.

El Ganxo de Sanhi

El Ganxo és l’espai per a joves de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona). Amb més de 20 anys d’història, ofereix serveis d’oci, cultura i formació per a nois i noies d’entre 12 i 17 anys del Voltreganès. Les activitats es desenvolupen en unes instal·lacions renovades que es comparteixen amb altres col·lectius del municipi i que inclouen: racó de les 3 k’s, ciberespai, espai coworking, sala polivalent, aula d’estudis 2.0 i aula de música moderna. Segueix-los a les xarxes socials que administrem des de RK Comunicació: Instagram i Facebook.

Niu Dolç Llaminadures

fons color-01

Petita botiga de llaminadures amb més de 25 anys d’història situada a Sant Hipòlit de Voltregà (Osona). Són especialistes en l’elaboració de pastissos personalitzats de xuxes i bosses de caramels i llaminadures per a regalar en tot tipus de celebracions; ho fan de forma personalitzada, adaptant-se als gustos i necessitats de cada client i celebració. A RK Comunicació hem dissenyat la seva nova imatge corporativa. Tots els detalls a les xarxes socials: Facebook i Instagram.

Aida Studio

logo aida

Estudi de disseny situat a Vic. La nostra col·laboració ens permet oferir un millor servei en conceptes d’identitat corporativa, branding o comunicació digital. Et convidem a conèixer als amics d’AidaStudio a la seva pàgina web i als seus perfils socials a FacebookTwitterInstagram.

Ajuntament de les Masies de Voltregà

Logo Aj LMV AI

Col·laborem amb l’Ajuntament de les Masies de Voltregà, un municipi d’uns 3.000 habitants situat al Voltreganès, al nord de la comarca d’Osona. Ho fem assessorant-lo en la gestió dels seus canals digitals: pàgina web i xarxes socials, així com donant suport en la redacció de textos. Coneix millor l’ajuntament a la seva pàgina web www.lesmasiesdevoltrega.com i al Facebook.

Vuvic’s

logo_quadrat_vuvics OK

Vals de descompte exclusius per als universitaris de la Universitat de Vic (UVic). A RK Comunicació hem participat en el disseny i la difusió d’aquests vals, que ofereixen a més un lot de productes valorat en 1.000€ dels diferents establiments participants, que es coneixem amb el nom de Vuvic’s Points. Descobreix més detalls dels Vuvic’s a la seva pàgina de Facebook i perfil d’Instagram, les dues xarxes que administrem i actualitzem des de RK Comunicació.

Òptica de l’Ambulatori

logo-sol

Centre d’òptica a la zona de l’Ambulatori de Vic. Creat l’any 1996, ofereix una àmplia gamma de serveis per a la cura de la salt ocular que inclou optometria, contactologia, entrenament visual, retinografia, topografia i audiopròtesi, entre d’altres. Disposa d’un local de 120 m2 al centre de la ciutat des d’on ofereix muntures, ulleres de sol, ulleres de protecció i lents de contacte, així com audiòfons. Troba’n més dades a la pàgina web www.opticaambulatori.com o a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram, que gestionem des de RK Comunicació.

Roxman

logo_imprenta

Empresa amb seu a Manlleu (a la comarca d’Osona) especialista en el tractament del ferro i l’acer inoxidable, així com en la fabricació i el manteniment de maquinària industrial i en la producció de mobiliari d’hosteleria, decoració i interiorisme. Participen en l’elaboració d’una àmplia sèrie d’elements de ferro i acer inoxidable que integren la nostra vida quotidiana i professional com ara portes, reixes, tanques, valles, taules, cadires, prestatgeries, etc. Coneix-los millor a la pàgina web que hem dissenyat a RK Comunicació o a la seva pàgina de Facebook.

Ferreteria Vilalta

logo-50aniversari-01

Ferreteria de proximitat a Roda de Ter (Osona) amb una llarga tradició en el sector del comerç que es remunta a l’any 1966 i que actualment gestionen la segona i tercera generació de la família. Ofereix productes per a professionals i públic en general agrupats en les seccions de bricolatge i industrial, material per a la cuina i per a la llar. A RK Comunicació hem desenvolupat la seva nova imatge corporativa en motiu del 50è aniversari i ajudem a difondre la seva imatge digital. Per saber-ne més pots consultar la seva pàgina de Facebook.

Associació de Comerciants del Voltreganès

logotip_acv_color-ok

Entitat que agrupa els comerciants dels municipis del Voltreganès (a la comarca d’Osona), entre els quals es troben Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà. Creada l’any 2004, l’ACV treballa per promoure el comerç local, fomentar la cooperació entre comerciants i generar i consolidar iniciatives d’animació comercial. Actualment, l’integren una trentena d’establiments dels sectors alimentació, bellesa i moda, llar i decoració, restauració, salut i serveis personals. Consulta’n més dades a Facebook i a la pàgina web que hem dissenyat a RK Comunicació.

Mobles Recarens

recarens_2

Establiment de venda de mobles i taller de fusta situat a Arbúcies (Girona). Les seves especialitats són disseny d’interiors, mobiliari de tot tipus i complements. És una empresa familiar que compta amb una llarga tradició en el sector de la fusteria, que es remunta a l’any 1912, la qual cosa li permet oferir mobles a mida i dissenys personalitzats. Podeu trobar més detalls a la web www.moblesrecarens.com i a la seva pàgina de Facebook, gestionada per RK Comunicació.

Associació Mirades

Entitat sense ànim de lucre, amb seu a Barcelona, que té com a finalitat col·laborar en la millora de la salut visual i en la disminució de la ceguesa evitable, principalment a causa de problemes oculars que es poden prevenir i de defectes refractius no corregits. Duen a terme el projecte Mirades del Sàhara, que dóna suport al treball dels òptic dels campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria). Més informació a www.associaciomirades.org i a la pàgina de Facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s