RK Comunicació

Serveis de comunicació i Community Management a Osona

Amb qui col·laborem

Us presentem els amics amb qui col·laborem actualment o hi hem col·laborat en el transcurs dels últims anys, oferint-los els nostres serveis de comunicació corporativa i Community Management. Són els #amicsRK.

Trialsport

Empresa dedicada al món de la bici trial amb seu a la comarca d’Osona i encapçalada pels ex-riders de l’especialitat Dani i Blai Parramon. Nascuda l’any 1997 com la primera escola de trial de Catalunya, actualment combina aquest àmbit educatiu per a nens i nenes -ja sigui com a activitat extraescolar o a través de cursos d’estiu- amb el lideratge d’un equip de competició i l’organització de campionats com la Copa Osona o la Copa Catalana. De l’1 al 5 de setembre de 2021 organitza el Campionat del Món de Trial que es disputa a Vic i nosaltres hi col·laborem en tasques de comunicació i premsa. Coneix millor a Trialsport a la seva web i perfil d’Instagram.

Estrategeek

Google Partner amb seu a Sant Julià de Vilatorta (Osona) i experiència des de l’any 2005. Duen a terme campanyes publicitaries a Google basades en anàlisi predictiu del comportament dels usuaris. Realitzen microsegmentacions i geolocalitzacions. I proporcionen dades de gran valor que recolzen grans decisions estratègiques. Des de RK Comunicació hi col·laborem aportant el nostre coneixement en temes de contigut i gestió de xarxes socials per a alguns dels seus clients. Troba més informació a la seva pàgina web.

Cactus Bags

Empresa de disseny, confecció i venda de bolsos i complements fets a mà que destaca per fer treballs personalitzats i respectuosos amb el medi ambient. Amb seu al municipi de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona) treballa per a tot l’Estat espanyol. Posem al seu abast tots els nostres coneixements per impulsar-ne la imatge digital des del seu perfil a Instagram.

Festival EnCanta

El Festival EnCanta és un festival de petit format de cantautores i cantautors que se celebra a Roda de Ter (Osona). Organitzat per l’Ajuntament del municipi, aquest any 2021 arriba a la seva quarta edició. Des de RK Comunicació ajudem a donar un missatge més professional a través de les seves xarxes socials: Instagram i Facebook. Coneix millor aquest festival a la web www.encanta.cat.

Representacions La Trona

Empresa de distribució de begudes i productes d’alimentació per als sectors professionals de l’hostaleria i el comerç i també a la venda per a particulars de més de 40 anys d’història posats al dia. Amb seu al municipi de les Masies de Voltregà, la seva zona d’influència engloba les comarques d’Osona, el Lluçanès, el Vallès Oriental, el Ripollès i la Cerdanya. Des del novembre de l’any 2020 disposen d’un espai de venda de proximitat directe al consumidor: La Trona Cash. Hem creat el seu projecte web www.latrona.cat i administrem les seves xarxes socials: Instagram i Facebook.

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Sant Antoni de Vilamajor és un municipi del Vallès Oriental, que forma part de la subcomarca del Baix Montseny. Té uns 6.100 habitants i una extensió de 13,7 quilòmetres quadrats, en els quals hi ha el nucli poblacional i diferents urbanitzacions (Can Miret, les Pungoles, Sant Julià d’Afou o la Freixaneda, enter d’altres). El seu Ajuntament vetlla per oferir una imatge professional a través de diferents canals de comunicació institucionals. Des de RK Comunicació editem el seu butlletí municipal -al qual hem donat un nou enfoc i una nova imatge des de maig de 2020- i ajudem a millorar la pàgina web i les xarxes socials.

Teatrets d’Osona

Teatrets d’Osona és un projecte que apropa les programacions professionals dels teatres de Roda de Ter (Teatre Eliseu), Sant Hipòlit de Voltregà (Sala Petita d’Osona) i Tona (Sala La Canal). Creat l’any 2016, treballa amb l’objectiu de crear una programació amb caràcter propi i d’abast intermunicipal en la qual destaca la creació, la qualitat i la proximitat de la música i les arts escèniques. Pots trobar-ne més detalls a la seva web i a les xarxes socials: Instagram, Twitter i Facebook, eines que gestionem des de RK Comunicació.

Neteja Filtre Partícules

Servei de neteja de filtre de partícules i catalitzadors de vehicles, camions i maquinària a través d’un novedós sistema ràpid, eficaç i econòmic que permet tornar-los als paràmetres originals i recuperar el rendiment del vehicle. El servei compta amb l’experiència professional de Diesel Josep Vila, una empresa Tona (Barcelona) amb més de 20 anys de bagatge en el sector. Descobreix-los a la pàgina web que hem dissenyat a RK Comunicació.

Sant Miquel de Balenyà està situat al sud-est de la comarca d’Osona, a la falda del Montseny, amb una població d’uns 1.300 habitants. Està inclòs dins el municipi de Seva, però té una dinàmica i una individualitat específica pròpia que li otorga el rang d’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD). Això li permet tenir unes competències específiques com ara poder escollir un President i cinc regidors més, entre d’altres. A RK Comunicació treballem per millorar i unificar la seva imatge corporativa. Coneix-los millor a la seva pàgina web.

Hotel Puig Francó

Exclusiu establiment situat a la urbanització Font Rubí, a Camprodon (Ripollès), per viure amb tots els sentits. Compta amb 18 habitacions dedicades als pilots més grans de l’esport del trial; l’spa i la zona esportiva completen l’oferta turística d’un hotel ubicat en un lloc privilegiat enmig de muntanyes. Compta també amb el Restaurant Mític, una de les millors experiències culinàries i sensorials dels Pirineus, i el Noassar Park, una zona de mil hectàrees per a la pràctica del trial. A RK Comunicació hi hem treballat millorant la seva imatge corporativa i actualment estem redefinint la seva pàgina web.

Perruqueria Parés-Nogué

pares nogue

Perruqueria i centre d’estètica amb seu a Vic. Es tracta d’una perruqueria d’autor encapçalada per l’Eva Parés amb més de 20 anys d’experiència en una professió que viu amb passió. Coneix-la millor a les seves xarxes socials: perfil a Instagram i pàgina a Facebook, que des de RK Comunicació hem ajudat a impulsar a través de la #formacióRK.

Vuvic’s

logo_quadrat_vuvics OK

Vals de descompte exclusius per als universitaris de la Universitat de Vic (UVic). A RK Comunicació hem participat en el disseny i la difusió d’aquests vals, que ofereixen a més un lot de productes valorat en 1.000€ dels diferents establiments participants, que es coneixem amb el nom de Vuvic’s Points. Descobreix més detalls dels Vuvic’s a la seva pàgina de Facebook i perfil d’Instagram, les dues xarxes que administrem i actualitzem des de RK Comunicació.

Òptica de l’Ambulatori

logo-sol

Centre d’òptica a la zona de l’Ambulatori de Vic. Creat l’any 1996, ofereix una àmplia gamma de serveis per a la cura de la salt ocular que inclou optometria, contactologia, entrenament visual, retinografia, topografia i audiopròtesi, entre d’altres. Disposa d’un local de 120 m2 al centre de la ciutat des d’on ofereix muntures, ulleres de sol, ulleres de protecció i lents de contacte, així com audiòfons. Troba’n més dades a la pàgina web www.opticaambulatori.com o a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram, que gestionem des de RK Comunicació.

Mobles Recarens

recarens_2

Establiment de venda de mobles i taller de fusta situat a Arbúcies (Girona). Les seves especialitats són disseny d’interiors, mobiliari de tot tipus i complements. És una empresa familiar que compta amb una llarga tradició en el sector de la fusteria, que es remunta a l’any 1912, la qual cosa li permet oferir mobles a mida i dissenys personalitzats. Podeu trobar més detalls a la web www.moblesrecarens.com i a la seva pàgina de Facebook, gestionada per RK Comunicació.

Associació Mirades

Entitat sense ànim de lucre, amb seu a Barcelona, que té com a finalitat col·laborar en la millora de la salut visual i en la disminució de la ceguesa evitable, principalment a causa de problemes oculars que es poden prevenir i de defectes refractius no corregits. Duen a terme el projecte Mirades del Sàhara, que dóna suport al treball dels òptic dels campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria). Més informació a www.associaciomirades.org i a la pàgina de Facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s