RK Comunicació

Serveis de comunicació i Community Management a Osona

Amb qui col·laborem

Us presentem les empreses, entitats i institucions amb qui col·laborem, oferint-los els nostres serveis de comunicació corporativa i Community Management. Són els #amicsRK.

Ecade

Ecade SL -empresa catalana de desratització- és una entitat pionera en el camp del control de plagues tan a nivell domèstic com industrial. Amb seu a Torelló, tenen més de 25 anys d’experiència en el control de plagues en el medi urbà i duen a terme serveis de desratització, desinsectació, desinfecció i tractaments fitosanitaris o de fusta, entre d’altres. A RK Comunicació els hem ajudat a posar el dia la seva imatge corporativa amb un nou logotip i estem treballant en la seva nova pàgina web.

Kivicom

Agència especialitzada en esdeveniments corporatius i experiències de team building. Amb instal·lacions a Tona (Barcelona), organitzen activitats de 360º per a empreses ocupant-se de la ubicació, l’allotjament, la comunicació, la coordinació tècnica, la contractació de personal, la logística i el disseny d’espais, entre d’altres. Més de 600 clients, 1.500 projectes i 75.000 assistents avalen una empresa que disposa de més de 20 anys d’experiència en el sector dels esdeveniments corporatius. Des de RK Comunicació els ajudem a dinamitzar les seves xarxes socials (Instagram i Linkedin) així com el seu blog.

El Camp – Jardineria Nogué

Centre de jardineria i floristeria ubicada a Sant Hipòlit de Voltregà (Barcelona). Forma part de l’empresa Jardineria Nogué, que porta vàries dècades dedicant-se al sector de la jardineria i el paisatgisme duent a terme tasques de disseny, construcció i manteniment. El Camp disposa d’unes modernes i àmplies instal·lacions al centre del municipi amb un ampli ventall de flors i plantes per a tots els gustos. Coneix-los millor al seu perfil a Instagram, que ajudem a desenvolupar des de RK Comunicació.

Proega

Empresa de serveis d’enginyeria i arquitectura industrial amb oficines a Vic, Martorell, Barcelona, Madrid i altres seus internacionals. També ofereixen serveis d’urbanisme, consultoria, gestió d’obres i gestió d’ajudes per a tots els sectors empresarials, encara que s’especialitzen en el sector agroalimentari. Coneix-los millor a la seva pàgina web i a Instagram i LinkedIn, xarxes que administrem des de RK Comunicació.

Construccions Lluís Dachs

Empresa de construcció amb més de 90 anys d’experiència en el sector. Amb seus a Torelló i Barcelona, ofereix serveis d’obra nova, promocions, rehabilitació, reformes, obra pública, naus i manteniment industrial, instal·lacions i eficiencia energètica. La nostra tasca consisteix en ajudar-los a professionalitzar la gestió de les xarxes socials per reforçar i potenciar la imatge de marca. Descobreix-los a la web i a Instagram.

Sala La Canal

Espai escènic de Tona que és una referència a la comarca d’Osona. És una sala polivalent apte per a tot tipus d’esdeveniments amb grada retràcti i aforament de 400 places amb formats diversos per a actes amb necessitats especials. Creat el dia 30 de novembre de 1996, aquesta temporada celebra el seu 25è aniversari que des de RK Comunicació ajudem a donar-hi difusió: en la imatge corporativa (hem creat el logotip dels 25 anys) i a les xarxes socials (adjudem a dinamitzar els espectacles que s’organitzen per celebrar l’efemèride). Per a més detalls, segueix-los a Instagram.

Trialsport

Empresa dedicada al món de la bici trial amb seu a la comarca d’Osona i encapçalada pels ex-riders de l’especialitat Dani i Blai Parramon. Nascuda l’any 1997 com la primera escola de trial de Catalunya, actualment combina aquest àmbit educatiu per a nens i nenes -ja sigui com a activitat extraescolar o a través de cursos d’estiu- amb el lideratge d’un equip de competició i l’organització de campionats com la Copa Osona o la Copa Catalana. De l’1 al 5 de setembre de 2021 organitza el Campionat del Món de Trial que es disputa a Vic i nosaltres hi col·laborem en tasques de comunicació i premsa. Coneix millor a Trialsport a la seva web i perfil d’Instagram.

Senplag

Empresa amb seu a Santa Cecília de Voltregà (Osona) que treballa en asessorament, control i gestió integral de plagues. Són especialistes en sanitat vegetal i tractaments biològics, de manera que en els seus treballs vetllen pel respecte a l’ecosistema i per produir el mínim impacte ambiental. A RK Comunicació els ajudem a desenvolupar la seva identitat digital en la línia d’apostar pel desenvolupament dels negocis locals i de proximitat. Més informació a la web i Instagram.

Estrategeek

Google Partner amb seu a Sant Julià de Vilatorta (Osona) i experiència des de l’any 2005. Duen a terme campanyes publicitaries a Google basades en anàlisi predictiu del comportament dels usuaris. Realitzen microsegmentacions i geolocalitzacions. I proporcionen dades de gran valor que recolzen grans decisions estratègiques. Des de RK Comunicació hi col·laborem aportant el nostre coneixement en temes de contigut i gestió de xarxes socials per a alguns dels seus clients. Troba més informació a la seva pàgina web.

Festival EnCanta

El Festival EnCanta és un festival de petit format de cantautores i cantautors que se celebra a Roda de Ter (Osona). Organitzat per l’Ajuntament del municipi, aquest any 2022 arriba a la seva cinquena edició. Des de RK Comunicació ajudem a donar un missatge més professional a través de les seves xarxes socials: Instagram i Facebook. Coneix millor aquest festival a la web www.encanta.cat.

Representacions La Trona

Empresa de distribució de begudes i productes d’alimentació per als sectors professionals de l’hostaleria i el comerç i també a la venda per a particulars de més de 40 anys d’història posats al dia. Amb seu al municipi de les Masies de Voltregà, la seva zona d’influència engloba les comarques d’Osona, el Lluçanès, el Vallès Oriental, el Ripollès i la Cerdanya. Des del novembre de l’any 2020 disposen d’un espai de venda de proximitat directe al consumidor: La Trona Cash. Hem creat el seu projecte web www.latrona.cat i administrem les seves xarxes socials: Instagram i Facebook.

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Sant Antoni de Vilamajor és un municipi del Vallès Oriental, que forma part de la subcomarca del Baix Montseny. Té uns 6.100 habitants i una extensió de 13,7 quilòmetres quadrats, en els quals hi ha el nucli poblacional i diferents urbanitzacions (Can Miret, les Pungoles, Sant Julià d’Afou o la Freixaneda, enter d’altres). El seu Ajuntament vetlla per oferir una imatge professional a través de diferents canals de comunicació institucionals. Des de RK Comunicació editem el seu butlletí municipal -al qual hem donat un nou enfoc i una nova imatge des de maig de 2020- i ajudem a millorar la pàgina web i les xarxes socials.

Teatrets d’Osona

Teatrets d’Osona és un projecte que apropa les programacions professionals dels teatres de Roda de Ter (Teatre Eliseu), Sant Hipòlit de Voltregà (Sala Petita d’Osona) i Tona (Sala La Canal). Creat l’any 2016, treballa amb l’objectiu de crear una programació amb caràcter propi i d’abast intermunicipal en la qual destaca la creació, la qualitat i la proximitat de la música i les arts escèniques. Pots trobar-ne més detalls a la seva web i a les xarxes socials: Instagram, Twitter i Facebook, eines que gestionem des de RK Comunicació.

Hotel Puig Francó

Exclusiu establiment situat a la urbanització Font Rubí, a Camprodon (Ripollès), per viure amb tots els sentits. Compta amb 18 habitacions dedicades als pilots més grans de l’esport del trial; l’spa i la zona esportiva completen l’oferta turística d’un hotel ubicat en un lloc privilegiat enmig de muntanyes. Compta també amb el Restaurant Mític, una de les millors experiències culinàries i sensorials dels Pirineus, i el Noassar Park, una zona de mil hectàrees per a la pràctica del trial. A RK Comunicació hi hem treballat millorant la seva imatge corporativa i hem redefinint la seva pàgina web.

Òptica de l’Ambulatori

logo-sol

Centre d’òptica a la zona de l’Ambulatori de Vic. Creat l’any 1996, ofereix una àmplia gamma de serveis per a la cura de la salt ocular que inclou optometria, contactologia, entrenament visual, retinografia, topografia i audiopròtesi, entre d’altres. Disposa d’un local de 120 m2 al centre de la ciutat des d’on ofereix muntures, ulleres de sol, ulleres de protecció i lents de contacte, així com audiòfons. Troba’n més dades a la pàgina web www.opticaambulatori.com o a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram, que gestionem des de RK Comunicació.

Mobles Recarens

recarens_2

Establiment de venda de mobles i taller de fusta situat a Arbúcies (Girona). Les seves especialitats són disseny d’interiors, mobiliari de tot tipus i complements. És una empresa familiar que compta amb una llarga tradició en el sector de la fusteria, que es remunta a l’any 1912, la qual cosa li permet oferir mobles a mida i dissenys personalitzats. Podeu trobar més detalls a les xarxes: Instagram i Facebook, gestionades per RK Comunicació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s