RK Comunicació

Serveis de comunicació i Community Management a Osona

Què fem

A RK Comunicació ens posem al servei d’empreses, entitats i institucions per assessorar-los a l’hora de donar a conèixer la seva marca o producte. Els nostres serveis de comunicació i Community Management se centren en les actuacions següents:

COMUNICACIÓ CORPORATIVA

“Si un fet no apareix als mitjans, no existeix”. Aquesta frase de l’escriptor italià Umberto Eco defineix el poder que té la comunicació de masses avui en dia i que es concreta amb una implantació mitjana en la població del 60% entre premsa escrita, ràdio i televisió. El món de l’empresa no es queda al marge. Tenir un bon discurs, saber-lo comunicar i escollir bé els canals de difusió és vital perquè les empreses puguin arribar als consumidors i oferir-los informació dels seus productes i serveis. A RK Comunicació us ajudem a fer-ho possible.

Anàlisi de la situació
Elaboració d’un pla de comunicació que permeti definir la situació de partida i determinar l’estratègia a seguir. Caldrà fixar, doncs, els objectius, el públic a qui ens dirigim, les eines que s’utilitzaran i les actuacions concretes a realitzar, entre d’altres.

Difusió als mitjans
Redacció de dossiers i notes de premsa per tal de donar a conèixer aspectes relacionats amb l’empresa i la seva activitat. Tramesa de la informació als mitjans de comunicació i establiment d’una relació propera amb els seus professionals.

Relacions públiques
Coordinació d’esdeveniments, presentacions i altres actes de relacions públiques amb l’objectiu de difondre novetats sobre productes o serveis de l’empresa. Cobertura mediàtica dels actes amb l’organització de rodes de premsa.

Aparicions publicitàries
Programació de campanyes de publicitat adreçades a mitjans escrits i audiovisuals per tal de reforçar les iniciatives de comunicació dutes a terme i apropar-se d’aquesta manera al consumidor a través de diferents suports.

Et pots descarregar amb PDF el document de comunicació corporativa de RK Comunicació.

COMUNICACIÓ 2.0

L’era 2.0 ha modificat les relacions entre els consumidors i les empreses. Els clients ja no són simples receptors d’informació sinó que interactuen de forma constant i cal que les empreses estiguin presents a les xarxes socials per respondre a les seves necessitats. Una presència que els permet obtenir reconeixement, enfortir la imatge de marca i, en definitiva, estar més aprop d’un usuari que en els últims anys ha crescut de forma exponencial fins arribar al 80% de les persones connectades a Internet.

Anàlisi de la situació
Elaboració d’un pla de xarxes socials que permeti conèixer la situació de partida i determinar l’estratègia a seguir. Caldrà fixar, doncs, els objectius, el públic a qui ens dirigim, les xarxes en què s’actuarà i les actuacions concretes a realitzar, entre d’altres.

Presència a les xarxes
Creació de perfils a les principals xarxes socials (Facebook, Twitter, YouTube) i valoració de la presència en altres xarxes més específiques (Instagram, Foursquare, Pinterest…). Actualització periòdica dels continguts i dinamització del contacte amb els seguidors.

Pàgina web
Creació i manteniment d’una pàgina d’empresa per tal de potenciar la imatge de marca a Internet i vincular-la a les accions dutes a terme en les diferents xarxes socials. Actualització periòdica dels seus continguts.

Altres eines de màrqueting
Incorporació, en cas que sigui necessari, d’altres eines de promoció a l’entorn on line com ara l’elaboració i enviament de newsletters, la posada en marxa d’un blog o l’organització de campanyes publicitàries a través d’Internet, entre d’altres.

Et pots descarregar amb PDF el document de comunicació 2.0 de RK Comunicació.

Imatge 1:  © Rafa Llano, amb llicència Creative Commons

Imatge 2: © Jason A. Howie, amb llicència Creative Commons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s