RK Comunicació

Serveis de comunicació i Community Management a Osona

Qui som

Em dic Albert Recarens Illa, fundador de RK Comunicació. Sóc periodista, comunicador i Community Manager.

IMG_8332

Periodista
Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2.000, he tingut l’oportunitat de treballar durant la meva carrera professional en un ampli ventall de mitjans de comunicació, la qual cosa m’ha donat un important bagatge en el món de l’actualitat. He pogut exercir tant en premsa escrita (el setmanari osonenc La Marxa i la revista Solo Moto) com en ràdio (l’andorrana Grup Valira-R7P i la gironina Ràdio Marina) i televisió (Televisió Espanyola), ocupant el càrrec de redactor i/o responsable de diferents seccions com ara política, societat, economia o esports. Aquesta feina de periodista m’ha permès cobrir actes tan destacats com ara les eleccions municipals de Catalunya, les eleccions comunals del Principat d’Andorra o partits de la selecció catalana de futbol, entre d’altres.

Comunicador
El meu interès per la comunicació ha anat mes enllà dels mitjans i la informació, ja que m’ha portat a descobrir-la des de la perspectiva de les empreses, entitats i institucions que tenen la necessitat de difondre i compartir la seva activitat amb la resta de la societat. En aquest sentit, m’he especialitzat en el món de la comunicació corporativa i he tingut l’oportunitat de treballar durant més de 8 anys com a tècnic i/o responsable de comunicació de diferents empreses i entitats vinculats a sectors tan variats com l’esportiu (el gabinet de comunicació JAS Info Service), el gastronòmic (l’empresa Pep Palau von Arend i Associats) i la cooperació (la Fundació Ulls del món). Les meves tasques en aquestes organitzacions anaven des de dissenyar plans de comunicació a redactar notes i dossiers de premsa, passant per l’organització d’esdeveniments i de campanyes de publicitat, entre d’altres.

Community Manager
Conscient del potencial d’internet com a eina de comunicació, en els darrers temps m’he format en el camp del Community Management, entenent la figura del Community Manager com l’ambaixador o el responsable de les marques a la xarxa. He adquirit, doncs, coneixements de màrqueting en línia que, juntament a la meva formació en comunicació, em permeten crear la identitat digital de les empreses, així com difondre-la i promocionar-la. Les eines que utilitzo per a fer-ho possible són l’elaboració de plans de xarxes socials, la creació de perfils i dinamització de continguts a blogs, pàgines web o a les diferents xarxes socials i l’elaboració i enviament de newsletters, entre d’altres. Completen el meu perfil professional coneixements de disseny, fotografia, tècniques audiovisuals i publicitat.

Podeu consultar el meu currículum complert aquí:

CV Albert Recarens

També us el podeu descarregar en PDF, així com amb castellà i anglès.

Si us interessa, podeu veure el meu perfil professional a Linkedin: http://es.linkedin.com/in/albertrecarensilla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s